• Αρχική
  • Δήλωση Προστασίας Δεδομένων

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων

Ο ιδιοκτήτης του ιστοτόπου www.trabari.gr καθώς και τα μέλη της ομάδας της σέβονται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκουν να τα προστατεύσουν. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Κατά τη διαδικασία εξυπηρέτησης των αιτήσεων από τον web server, η ομάδα της Τράμπαρη Χρυσούλας δεν συλλέγει κανενός είδους προσωπικά δεδομένα. Αντίθετα συλλέγει αθροιστικές μη προσωπικές πληροφορίες με αυτόματο τρόπο για λόγους στατιστικής ώστε να αξιολογεί τις προτιμήσεις των χρηστών και να βελτιώνει τον ιστοτόπο, όπως την IP διεύθυνση από την οποία συνδεθήκατε και τον τύπο του browser που χρησιμοποιήσατε.

Προσωπικά δεδομένα

Στον ιστοτόπο www.trabari.gr δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα εκτός εάν τα παράσχετε οικειοθελώς. Θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του ιστοτόπου. Η ομάδα της Τράμπαρη Χρυσούλας κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας. Η ομάδα της Τράμπαρη Χρυσούλας δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτους φορείς. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω του ιστοτόπου, αλλά μπορεί να συλλέξει μη προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Πότε μπορούμε να αποκαλύψουμε δεδομένα που σας αφορούν

Μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες που σας αφορούν όταν θεωρούμε καλόπιστα ότι αυτό είναι απαραίτητο για τον εντοπισμό, την επικοινωνία ή την ένδικη προσφυγή κατά οιουδήποτε προκαλεί ζημία ή υπεισέρχεται στα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας (επί σκοπού ή τυχαία). Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε πληροφορίες που σας αφορούν όταν θεωρούμε καλόπιστα ότι απαιτούνται από το νόμο για σκοπούς πρόληψης της απάτης.

Χάρτης

Επικοινωνία

Χρυσούλα Ι. Τράμπαρη
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ευρυδάμαντος 22 - Αθήνα
Αγ. Σώστης 11745

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 22:00
Κατόπιν ραντεβού

Τηλ.: 210 9343583
Κιν.: 693 2280637
Fax : 210 9343583
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμα Links

farmakeia

nosokomeia


face