Η Ιατρός

CT

Η Dr. Χρυσούλα Τράμπαρη μετά την αποφοίτηση απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών και την ολοκλήρωση του αγροτικού της στη γενέτειρά της, στο δήμο Μονεμβασίας, το 2000 έλαβε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Εν συνεχεία καταρτίστηκε στην Ιατρική Αισθητική μέσω μεταπτυχιακώνσπουδών και σειρά σχετικών επιστημονικών σεμιναρίων.

Από το 2001 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αγίου Σώστη στην Αθήνα. Διαθέτει εμπειρία κλινικού έργου και καθημερινής τριβής με σύνθετες και καινοτόμες ιατρικές πράξεις, άνω των είκοσι ετών. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας (ενδεικτικά αναφέρονται η Βιοϊατρική, τα Affidea και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας), Ιατρός Εργασίας σε πολυεθνικές, μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς επίσης επί σειρά ετών ελεγκτής Ιατρός του ταμείου εμπόρων, του ΟΑΕΕ και του ΕΟΠΥΥ και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του ΟΑΕΕ. Επιπροσθέτως έχει υπάρξει υπεύθυνη Ιατρός των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων και εθελοντής Ιατρός των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

Ταυτόχρονα με την καθημερινή κλινική εξάσκηση της ιατρικής, συμμετέχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και το έργο της έχει δημοσιευθεί σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και παρουσιαστεί σε πανευρωπαϊκά συνέδρια. Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιστημονικού βιβλίου «Νεοπλάσματα Πνεύμονος» και λαμβάνει συνεχώς μέρος σε ιατρικά ερευνητικά πρωτόκολλα.

Κατείχε θέση καθηγήτριας στο Τμήμα Νοσηλευτικής και Αισθητικής σε ΤΕΕ Αθηνών και Πειραιά, και διδάσκουσας στη Σχολή Νοσηλευτικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και του επαγγελματισμού που τη διακρίνουν, ενημερώνεται διαρκώς σχετικά με τα τελευταία νέα της επιστήμης της, λαμβάνοντας μέρος κάθε χρόνο στα σημαντικότερα συνέδρια και παρακολουθώντας πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Εκτός των παραπάνω συμμετέχει ως ομιλήτρια σε εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με θέματα υγείας και ομορφιάς, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με το ζήτημα της Διακοπής του Καπνίσματος. Τέλος, αρθρογραφεί σε ιατρικές στήλες του τύπου και σε ιατρικές ιστοσελίδες.

Είναι μέλος:

  • του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

  • της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας και

  • της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρίας

  • της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος

Χάρτης

Επικοινωνία

Χρυσούλα Ι. Τράμπαρη
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ευρυδάμαντος 22 - Αθήνα
Αγ. Σώστης 11745

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 22:00
Κατόπιν ραντεβού

Τηλ.: 210 9343583
Κιν.: 693 2280637
Fax : 210 9343583
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμα Links

farmakeia

nosokomeia


face