• Αρχική
  • Αισθητικη ιατρικη
  • Θεραπείες σώματος
  • Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Η μέθοδος που εφαρμόζεται στο ιατρείο μας είναι η Κρυολιπόλυση Medicool. Πρόκειται για την τελευταία επιστημονικά αναγνωρισμένη λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη μόνιμη, αναίμακτη και ανώδυνη λιποαναρρόφηση με ταυτόχρονη έντονη επιδερμική σύσφιξη. Είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA).

Κλινικά τεστ έδειξαν ότι εφαρμόζοντας κρύο (θερμοκρασίες από -3 έως -10 ˚C), τα λιποκύτταρα παγώνουν και κρυσταλλοποιούνται με αποτέλεσμα την απόπτωσή τους. Στη συνέχεια και μέσω φυσικών διαδικασιών αποβάλλονται από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το τοπικό και ομοιόμορφο αδυνάτισμα.

cryo

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τη συσκευή Medicool, οι ειδικές κεφαλές αγκαλιάζουν την επιλεγμένη περιοχή του σώματος και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναρρόφησης ανασηκώνεται ο επιφανειακός ιστός του δέρματος, έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει με την τεχνολογία της ψύξης. Χάρη σε αυτή την τεχνική, δύσκολες περιοχές όπου το λίπος επιμένει παρά τις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως κοιλιά, ψωμάκια και περιφέρεια αντιμετωπίζονται δραστικά. Μετά τη θεραπεία, ο φυσικός μεταβολισμός του σώματος σταδιακά απομακρύνει τα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όπως έδειξαν οι κλινικές μελέτες στο πανεπιστήμιο Harvard, την καταστροφή των λιποκυττάρων της περιοχής σε ποσοστό έως και 40%.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κρυογλυπτικής είναι πως το τοπικό πάχος αφαιρείται χωρίς να προκαλείται τραυματισμός στο δέρμα, στον περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως σε διάστημα 3 μηνών και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Η κρυολιπόλυση συνδυάζεται ιδανικά και με τις μεθόδους της σπηλαίωσης (cavitation), των ραδιοσυχνοτήτων, του Lipo-Laser της πρεσσοθεραπεία και της παθητικής γυμναστικής.

Μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού
για να συζητήσουμε από κοντά τις βέλτιστες θεραπείες ιατρικής αισθητικής
για την δική σας περίπωση.

Χάρτης

Επικοινωνία

Χρυσούλα Ι. Τράμπαρη
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ευρυδάμαντος 22 - Αθήνα
Αγ. Σώστης 11745

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 22:00
Κατόπιν ραντεβού

Τηλ.: 210 9343583
Κιν.: 693 2280637
Fax : 210 9343583
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμα Links

farmakeia

nosokomeia


face